Wij zijn trots om te kunnen melden dat HLVC de huidige activiteiten van DSB Print heeft overgenomen. We zien deze ontwikkeling als een waardevolle aanvulling op onze organisatie. En daar worden we blij van! 

DSB Print

Om vandaag succesvol te zijn in zaken, moet u flexibel zijn en over goede plannings- en organisatorische vaardigheden beschikken. Veel mensen beginnen een bedrijf met de gedachte dat ze hun computer aan zullen zetten of hun deuren zullen openen en geld gaan verdienen, om vervolgens te ontdekken dat geld verdienen in een bedrijf veel moeilijker is dan ze dachten.

U kunt dit in uw zakelijke ondernemingen vermijden door uw tijd te nemen en alle noodzakelijke stappen te plannen die u nodig hebt om succes te behalen. Welk type bedrijf u ook wilt starten, het gebruik van de volgende negen tips kan u helpen succesvol te zijn in uw onderneming.


Een mooie start met HLVC

Onze klanten, partners en collega’s zijn een belangrijk onderdeel van dat waar we trots op zijn. We zijn enthousiast dat we door de overname onze dienstverlening bij veel nieuwe klanten mogen introduceren.

Zonder personeel is een bedrijf niets. De mensen die je hebt gekozen om mee te gaan op je reis – succes en af en toe een chaos en zo – zullen een van de belangrijkste redenen zijn voor je vooruitgang.

Het beheren van uw collega’s en de processen waarin zij werken, is van fundamenteel belang om iedereen tevreden te houden. Dat begint natuurlijk met een goede HR-strategie. Opties voor flexibel werken, werken op afstand en secundaire arbeidsvoorwaarden zullen ervoor zorgen dat mensen betrokken blijven. Als je dit goed doet, zou je het dan niet vanuit de kantoorramen moeten schreeuwen?

Dit is waarom wij ons richten om een HR award te winnen.